ingrid kristiansen

New in

  • 10.03.2017, 18:44


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Denne frøkna her klarte ikke stoppe! Jeg var så fortvilt i går da jeg ikke klarte finne trenings skoene mine. Jeg har en liten misstanke på at jeg glemte de i gymsalen rett før vinterferien ,eller så har jeg bare rotet de vekk, langt vekk..

Jeg suste til Jekta rett etter skolen og havnet inne på et mega salg! Jeg tok med meg tre par sko og var klare til å betale da typen stoppet meg "Du trenger da ikke tre par nike sko!" "Jeg får tre par til prisen av en ,jeg kommer dessuten til å bruke alle når de er i forskjellig farge og de varer kjempe lenge!" Prøvde jeg å oppmuntre han slik at jeg kunne kjøpe alle tre, men så kom fornuften å sparket meg og jeg la fra meg det ene sko paret.

Og gjett om jeg angrer i dag! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Skoene er fra XXL og jeg betalte 700kr for begge!  #trening
 

Challenge: hold deg unna søtsaker!

  • 09.03.2017, 19:50


God dag jenter og gutter ♥

Jeg jobber på spreng for å holde treningsmotivasjonen oppe over lang tid! Jeg har satt meg et mål og det målet skal jeg klare!  Men for å holde på motivasjonen er det viktig for meg å spise sunt, eller i hvertfall kutte ned på søtsaker. Det hjelper ikke å trene 3-4 ganger i uken, spise variert og med engang helgen kommer skal jeg bryte ned all slags dritt mat.

Husk at dette er noe jeg selv har erfart! Aller er forskjellig når det kommer til kosthold, motivasjon og trening.

Før jul holdt jeg med unna godis i hele 2 måneder, men så kom jula og ødela hele opplegget mitt. Men denne gangen har typen strekt ut en hånd for å hjelpe meg, så det betyr at vi begge kutter ned på søtsaker for å jobbe videre med treningsmotivasjon og treningen, GJETT OM JEG ER GIRA! Dette blir så bra og jeg er sinnsykt klar for å starte. 

Vil også få sagt at jeg driter fullstendig i vekten min. Jeg trener fordi det er gøy, men også fordi jeg vil leve en sunn livsstil og jeg får mer energi. Treningen er viktig for målene mine som har en stor betydning for min utdannelse, som jeg skal ta om 2-3 år. Jeg kan skrive et eget innlegg om utdannelse og min plan videre om dette er noe dere lesere er interessert i.Jeg er klar for å holde meg unna det søte liv frem til sommeren, er dette noe du ville vært med på? Jeg utfordrer deg! ♥

En aktiv start på dagen

  • 19.02.2017, 16:20


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Til typens store fortvilese våknet jeg klokken 08:50, noe som gjorde hans morgen til et ordentlig mareritt (wops). Når jeg er den første som våkner er jeg nok en smule irriterende. Å skifte stilling hvert femte minutt er noe jeg ekspert på, og gjett om jeg fikk høre det! 

Etter jeg hadde dratt han ut av sengen spiste vi resten av pannekakene som var igjen fra gårsdagen frokost, yum! Vi hoppet så inn i treningsklærne og suste videre til studio. Treningsmotivasjonen kommer sakte men sikkert tilbake, noe som er utrolig deilig! Jeg elsker å trene, det er jo så ufattelig gøy å se resultater.

I dag blir det 13 årsdag her i heimen så jeg får hoppe ut av chilleklærne og inn i finstasen.

Vi blogges om ikke så altfor lenge! ♥

 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

Ingrid Kristiansen

En sprudlende glad jente fra Nordens Paris som vil vise litt mer av sin hverdag. Du vil kunne lese om alle de gode dagene, men også få et innblikk på de vonde.

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits