ingrid kristiansen

Proteinpannekaker på 1-2-3

  • 21.04.2017, 17:32


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hei dere! ♥

La oss feire at Fredagen endelig er her, og med det deler jeg en oppskrift på sunne pannekaker. Ikke nok med at de er sunn, de er også super gode! I den siste tiden har jeg sett litt på Fitcouplescook på YouTube, det er altså et kjærestepar som deler tusenvis av oppskrifter på Meal prep, og for de som trenger motivasjon til å spise sunt eller bare til å lage god mat er dette absolutt noe å sjekke ut.

Så i dag testet jeg ut pannakake oppskriften de har delt. Disse pannekakene lages på null komma niks og har KUN tre ingredienser.

Dette trenger du:

1 banan

2 egg

1 scop proteinpulver (jeg brukte sjokoladesmak)

Alt du gjør er å mikse de tre ingrediensene i en blender og så steke. Jeg hater å lage mat og ikke er jeg noe flink til det, men disse pannekakene er super enkle å lage, så dette er absolutt noe jeg blir å lage igjen. (de så gode at du trenger ikke noe pålegg.)

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Et sunnere alternativ

  • 31.03.2017, 22:16


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Heisann ♥

Begynner å bli en stund siden sist, men jeg vet ikke selv hvor dagene blir av. Det går i et kjør fra morgen til kveld, men sånn skal det være! I dag dro jeg med  meg kjæresten på Sats for en liten økt med svetting. Jeg begynte der i går og er hittil veldig fornøyd, så jeg planlegger en liten cardio økt i morgen før skal på jobb. Det er akkurat som om jeg har fått mer motivasjon etter at jeg byttet treningssenter, rart det der haha.

Etter trening dro vi på butikken og handlet inn mye godt, sjekk det snacks fatet da! Hvis vi ser bort i fra tortilla chipsen så er dette fatet ganske så innafor. Jeg prøver å holde meg unna dritmat, men som broren min sier "man må jo leve litt" og jammen har han rett!

Nå skal jeg sette på en film og hive meg under pleddet. Blogges ♥

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Ingrid Kristiansen

En sprudlende glad jente fra Nordens Paris som vil vise litt mer av sin hverdag. Du vil kunne lese om alle de gode dagene, men også få et innblikk på de vonde.

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits