ingrid kristiansen

Julegaver til de som har alt

  • 21.11.2015, 11:31


                                                            Tjoheii, det er Lørdag! ♥                                           // Sponset Innlegg//

Det er endelig Lørdag og jeg er klar for et lite tips innlegg til dere som sliter med julegavehandelen. I går var jeg innom JM HANSEN for et lite samarbeid, ågud hvor trivelige folk som jobber der! Fikk med meg hjem en Bluetooth speaker og en ladyshave som jeg får lov til å teste ut. På JM HANSEN er det ikke kun lamper og oppvaskmaskiner som selges, de har stortsett alt til både de små og de store. Jeg kan jo ramse opp sånn smått noe av det de har: alt fra små elektriske duppeditter, stort utvalg på diverse dameprodukter, herreprodukter, hvitevarer og stort utvalg på høyttalere, radioer og nå er jo selvfølgelig julelysene kommet i butikk. 

Om du er en av de som sliter med julegavehandelen eller gaver generelt og føler at personen du skal kjøpe til har alt, så anbefaler jeg virkelig å ta turen innom JM HANSEN i sentrum. Det er jo også lurt å ta turen innom uansett for det er så himla mye man kan ønske seg. 

Nettsiden: JM HANSEN  

LIK Facebook siden her

X-BASS bluetooth speaker

Er en trådløs høyttaler med fantastisk god lyd. Den er lett å ta med seg og er et must når man er ute å reiser. 

PHILIPS ladyshave sensitive

Ladyshaver som fjerner hår smertefritt og etterlater huden silkemyk. 

#jul #shopping #annonse

Ingrid Kristiansen

Ingrid Kristiansen

En sprudlende glad jente fra Nordens Paris som vil vise litt mer av sin hverdag. Du vil kunne lese om alle de gode dagene, men også få et innblikk på de vonde.

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits