ingrid kristiansen

Proteinpannekaker på 1-2-3

  • 21.04.2017, 17:32


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hei dere! ♥

La oss feire at Fredagen endelig er her, og med det deler jeg en oppskrift på sunne pannekaker. Ikke nok med at de er sunn, de er også super gode! I den siste tiden har jeg sett litt på Fitcouplescook på YouTube, det er altså et kjærestepar som deler tusenvis av oppskrifter på Meal prep, og for de som trenger motivasjon til å spise sunt eller bare til å lage god mat er dette absolutt noe å sjekke ut.

Så i dag testet jeg ut pannakake oppskriften de har delt. Disse pannekakene lages på null komma niks og har KUN tre ingredienser.

Dette trenger du:

1 banan

2 egg

1 scop proteinpulver (jeg brukte sjokoladesmak)

Alt du gjør er å mikse de tre ingrediensene i en blender og så steke. Jeg hater å lage mat og ikke er jeg noe flink til det, men disse pannekakene er super enkle å lage, så dette er absolutt noe jeg blir å lage igjen. (de så gode at du trenger ikke noe pålegg.)

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Englevakt i Sverige

  • 17.04.2017, 10:30


OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Det ble påske på oss alikevel!

Jeg trodde min tradisjonelle påske ble avlyst og at jeg skulle bli stuck i Tromsø hele påsken, ikke at bypåske er så forbaska ille, men jeg foretrekker tradisjonen tro med skitur, bål og Kvikk lunsj.

Vi hadde en plan på hvordan vi skulle komme oss til Sverige, men nå er det sånn at ikke alle ting går helt som planlagt, så da sto turen vår i fare. Tidlig Torsdag morgen ble vi ringt av "svigermor", hun hadde funnet både buss og tog som kunne ta oss med til Sverige, ulempen var at turen som egentlig tar 6 timer med bil ville ta 12 timer med buss og tog..Vi tenkte at turen ville bli koselig uansett og pakket sakene våre med engang.

Jeg er så glad for at vi dro, selvom reisen ble veldig lang. Det har vært en så fin påske hvor jeg har fått blitt kjent med familien til kjæresten, kjørt scooter, grillet pølser og drukket masse kakao. 

Bestefaren og bestemoren til kjæresten har to hunder, Rajje og Musti. De er så utrolig søte, både utseende og personligheten! Men den ene hunden, Musti var døden nær på scooter turen vi var på. Vi byttet på å kjøre scooter, det var bestefaren sin tur og han kjørte helt vanlig rundt om på isen. Han kom nærmere der hvor vi satt, det var da hundene la merke til han og de ble så glade for å se han at de sprang i full fart rett mot han. Det var her det gikk galt, Musti visste ikke hvilken vei han skulle springe, så han endte opp med å springe rett foran scooteren og hele hunden for under scooteren. Det var et helt forferdelig syn, jeg satt helt i sjokk mens de andre sprang frem mot hunden. Jeg forventet å se det værste når de fjernet scooteren, men heldigvis var hunden like hel. Jeg kan ikke si annet enn at han hadde ordentlig englevakt, for det der kunne endt mye værre. Vi alle er utrolig glade for at det kun var litt pels som gikk tapt og at Musti er like hel ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

Late night talks

  • 12.04.2017, 23:34


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

LATE NIGHT TALKS

Byen er tom, den er stille. De fleste har dratt på påskeferie, men her er jeg, i lille Tromsø. Jeg har aldri hatt en urban påskeferie, så å bli igjen hjemme mens familien lever det gode campingliv føles litt merkelig, om jeg skal være helt ærlig. Planen var en tur til Sverige etterfulgt med en tur til Levi, men slik ble det dessverre ikke.. Jeg prøver å finne noen som kan kjøre meg og kjæresten til hytta, slik at vi får reddet den tradisjonelle påskekosen som jeg lengter sånn etter.

I kveld dro jeg og kjæresten til byen for å møte ei venninne av meg, det var utrolig koselig. Vi snakket om alt mellom himmel og jord mens vi nøt en god kopp kakao. Jeg er skikkelig klisje nå, men jeg elsker å slå meg ned på en kafe og bare se på andre mennesker, snakke og tenke. Det er så deilig og ikke ha titusen ting som forstyrrer, jeg er liksom mer tilstedet og får en annen ro enn om vi hadde vært hjemme på rommet, det er rart det der...

Bussturen hjem var like fin, det var så godt å sitte inne i den varme bussen og se hvor rolig byen var, alt var så stille og tomt, det var ikke en bil å se. Vi snakket om drømmene våre, fremtiden. Jeg elsker å snakke om fremtiden, alt jeg vil oppleve og oppnå. Jeg har mange drømmer og ting jeg vil gjøre, men jeg er redd tiden vil sette grenser.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Ingrid Kristiansen

En sprudlende glad jente fra Nordens Paris som vil vise litt mer av sin hverdag. Du vil kunne lese om alle de gode dagene, men også få et innblikk på de vonde.

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits