ingrid kristiansen

Et sunnere alternativ

  • 31.03.2017, 22:16


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Heisann ♥

Begynner å bli en stund siden sist, men jeg vet ikke selv hvor dagene blir av. Det går i et kjør fra morgen til kveld, men sånn skal det være! I dag dro jeg med  meg kjæresten på Sats for en liten økt med svetting. Jeg begynte der i går og er hittil veldig fornøyd, så jeg planlegger en liten cardio økt i morgen før skal på jobb. Det er akkurat som om jeg har fått mer motivasjon etter at jeg byttet treningssenter, rart det der haha.

Etter trening dro vi på butikken og handlet inn mye godt, sjekk det snacks fatet da! Hvis vi ser bort i fra tortilla chipsen så er dette fatet ganske så innafor. Jeg prøver å holde meg unna dritmat, men som broren min sier "man må jo leve litt" og jammen har han rett!

Nå skal jeg sette på en film og hive meg under pleddet. Blogges ♥

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Tenk om det er jeg eller du som dør i morgen

  • 22.03.2017, 21:53


For et år siden lå jeg ved basseng kanten, solen skinte på min kritt hvite kropp og jeg koste meg med tanken på skolefri. Jeg ante fred og ingen fare, men plutselig kom nyheten om et terror angrep i Brussel. Enda et angrep? Var det første jeg tenkte. Det stakk litt i magen når jeg fikk vite om terrorangrepet som hadde drept 32 uskyldige mennesker og flere hundre som ble skadet. 

Etter en uke på øya Poros i Hellas var det på tide å pakke sakene for å dra hjem. Jeg tenkte masse på terrorangrepene som hadde skjedd både i Paris og Brussel. Jeg skal ærlig innrømme at jeg var litt nervøs for å ankomme flyplassen i Athen, men også Gardemoen. 

Etter en lang busstur kom vi frem til Flyplassen i Athen. Jeg skulle bare springe en kjapp tur på do før vi sjekket inn koffertene. Det første som møtte meg var to store menn med like store maskingevær, jeg ble målløs og pekte forsiktig mot toalettene, de slapp meg forbi og jeg fikk gjøre mitt nødende.

I dag, et år etter, har det vært et terrorangrep i London. Jeg har alltid tenkt at jeg har bodd i lille trygge Norge "Det skjer da ingenting i lille Norge", men 22.Juli er et levende eksempel på at sånne ting kan faktisk skje i lille Norge også! Jeg tror ikke det er mange av oss som tenker at "i dag kan det være min siste dag". Politimannen som ble knivstukket og drept i London tenkte nok ikke i går at i" morgen kan det være min siste dag."

Det er rart å tenke på hvordan livet kan forandre seg på noen få sekunder. Verden er en syk plass og jeg skal ærlig si at jeg er redd for at det er jeg en gang som blir å oppleve et terrorangrep. Hvem som helst kan kunne oppleve et angrep, det handler kun om tilfeldighetene. Men selv om jeg blir redd når slike ting skjer, stopper det meg ikke fra å reise og å gjøre ting jeg har lyst til. Lev dagene dine som om i morgen er den siste, for når alt kommer til alt vet vi ikke når det plutselig sier stopp. 

Breakfast queen

  • 18.03.2017, 13:11


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God morgen, eller god formiddag blir det vel ♥

I dag skinte solen inn på rommet kl 09:00 og vekte meg opp for dagen, det må være den beste måten å våkne på (til tross for at den er irriterende når den skinner rett i fleisen). Med egg og bacon til frokost ble morningen ti gang bedre! Det skal sies at jeg har fått tittelen frokost dronningen her hjemme, for er det noe jeg elsker så er det store gode frokoster med pannekaker, bacon, egg, og smoothie, ja dere kan jo bare tenke dere..♥ 

Planene for dagen er jobb, igjen haha. Jeg klager ikke! For i stede for å bruke penger, tjener jeg penger. Med andre ord, det er ikke mye spennende som skjer i dag for denne frøkna. Annet enn jobb, rydding og vasking haha.

Anyways, jeg er i en slags lykkeboble for tiden og det er så ufattelig digg! Jeg har full kontroll på skolearbeidet, har fått ny jobb, har begynt for fult med kjøretimer og jeg har to uker med praksis, 1 uke skole også er det påskeferie! Wææ og etter påskeferien er det bare 1 måned til jeg blir 18. Det skjer så mye positivt, men også mye skummelt fremover. Jeg er midt i fasen hvor jeg snart blir myndig og jeg tror det blir å skje mye nytt og spennende, men også mye skummelt og utfordrende! Jeg gleder meg, og tar en dag om gangen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Hva er dine planer for dagen?

Drar for første gang alene!

  • 15.03.2017, 12:39Hei dere!

Jeg har helt glemt av å fortelle dere at jeg og typen har bestilt vår første reise ilag. Det blir første gang vi to reiser sammen, men det er også første gang jeg reiser utenlands på eget ansvar, hjelp! 

Plutselig ble jeg stor nok til å gjøre det som mamma, pappa og steforeldrene mine har gjort hver gang vi har vært på ferie, altså betale for reise,hotell, middag og  å finne frem til hvor vi skal. Jeg har alltid vært i min egen lille verden og fulgt etter hvor de har gått til enhver tid. Jeg har heller ikke reist så veldig mye i min oppvekst (hvis vi ser bort i fra Sverige turene da) så jeg føler meg ikke trygg på verken flyplasser eller hvordan vi skal komme oss til diverse attraksjoner, men med en reisevant kjæreste vil jeg tro at det ordner seg.

Vi reiser til byen i mitt hjerte, Budapest ♥ Helt siden jeg var der for første gang i 2013 har jeg drømt om å dra dit med en kjæreste eller noen venninner. Nå får jeg muligheten til å reise dit med kjæresten og jeg gleder meg kjempe masse til to uker med sol, bading, shopping og masse mat. Nedtellingen er i gang og det er faktisk bare 131 dager igjen! Litt optimistisk er det lov å være haha.

Av og til er det guttas tur

  • 14.03.2017, 18:08


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hei på dere! ♥

Guttene trenger også å få kjenne på følelsen av å bli skjemt bort, ikke sant jenter? Jeg har ikke tellingen på hvor mange ganger sjarmøren min har kommet med blomster til meg, så i dag ble det en uventet liten overraskelse på han også gitt.

Jeg elsker å skjemme andre bort med gaver og overraskelser! Jeg blir så lykkelig av å glede andre. I dag tok jeg turen innom White bare for å se om de hadde fått inn noe fint. De fleste som kjenner meg vet at jeg er veldig flink til å handle på salg. Planen var jo bare å se, men slik ble det ikke.. Jeg fant denne to pakningen med Gant t-skjorter til under halve prisen. Klart t-skjortene måtte bli med hjem da og for en perfekt liten gave!

Liker du overraskelser?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

Oh happy day

  • 12.03.2017, 22:35


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

For en perfekt Søndag! ♥

Jeg sovnet før klokken 23 i går kveld og gjett om det var deilig! Konsekvensen av at jeg sovnet tidlig fikk jeg kjenne på i morgest da jeg våknet før hønsen, men jeg var likevel ikke ute av sengen før klokken bikket 12. DIGG! Dagen har blitt brukt til sløving, serie titting, diskusjon om evolusjon (av alle ting), ei ordentlig god treningsøkt og lekser. Det er beskrivelsen av en perfekt Søndag spør du meg! 

Ellers ligger jeg å gruer meg sånn smått til kjøretimen jeg har i morgen tidlig, jeg vet jo selv at det ikke er noe jeg trenger å grue meg til..men nervene kommer jo uansett! 

Håper dere har hatt en fin Søndag og at dere overlever morgendagen ♥

New in

  • 10.03.2017, 18:44


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Denne frøkna her klarte ikke stoppe! Jeg var så fortvilt i går da jeg ikke klarte finne trenings skoene mine. Jeg har en liten misstanke på at jeg glemte de i gymsalen rett før vinterferien ,eller så har jeg bare rotet de vekk, langt vekk..

Jeg suste til Jekta rett etter skolen og havnet inne på et mega salg! Jeg tok med meg tre par sko og var klare til å betale da typen stoppet meg "Du trenger da ikke tre par nike sko!" "Jeg får tre par til prisen av en ,jeg kommer dessuten til å bruke alle når de er i forskjellig farge og de varer kjempe lenge!" Prøvde jeg å oppmuntre han slik at jeg kunne kjøpe alle tre, men så kom fornuften å sparket meg og jeg la fra meg det ene sko paret.

Og gjett om jeg angrer i dag! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Skoene er fra XXL og jeg betalte 700kr for begge!  #trening
 

Challenge: hold deg unna søtsaker!

  • 09.03.2017, 19:50


God dag jenter og gutter ♥

Jeg jobber på spreng for å holde treningsmotivasjonen oppe over lang tid! Jeg har satt meg et mål og det målet skal jeg klare!  Men for å holde på motivasjonen er det viktig for meg å spise sunt, eller i hvertfall kutte ned på søtsaker. Det hjelper ikke å trene 3-4 ganger i uken, spise variert og med engang helgen kommer skal jeg bryte ned all slags dritt mat.

Husk at dette er noe jeg selv har erfart! Aller er forskjellig når det kommer til kosthold, motivasjon og trening.

Før jul holdt jeg med unna godis i hele 2 måneder, men så kom jula og ødela hele opplegget mitt. Men denne gangen har typen strekt ut en hånd for å hjelpe meg, så det betyr at vi begge kutter ned på søtsaker for å jobbe videre med treningsmotivasjon og treningen, GJETT OM JEG ER GIRA! Dette blir så bra og jeg er sinnsykt klar for å starte. 

Vil også få sagt at jeg driter fullstendig i vekten min. Jeg trener fordi det er gøy, men også fordi jeg vil leve en sunn livsstil og jeg får mer energi. Treningen er viktig for målene mine som har en stor betydning for min utdannelse, som jeg skal ta om 2-3 år. Jeg kan skrive et eget innlegg om utdannelse og min plan videre om dette er noe dere lesere er interessert i.Jeg er klar for å holde meg unna det søte liv frem til sommeren, er dette noe du ville vært med på? Jeg utfordrer deg! ♥

5 ting som får meg til å rødme!

  • 08.03.2017, 22:47


Begynner å bli en stund siden sist, men her er jeg igjen! Har vært så utrolig mye som har skjedd de siste dagene, men nå roer det seg heldigvis litt ned og jeg har fått kontrollen tilbake på alle de tusen oppgavene og gjøremålene jeg har hatt til nå.

Som jeg skrev i dette innlegget, liker jeg å komme med litt personlige fun facts og denne gangen kjører jeg på med 5 ting jeg rødmer av, altså ting jeg syntes er små kleint. Det skal sies at jeg ikke ofte blir kjempe flau, men jeg har da noen ting som gjør at jeg rødmer litt ekstra..

 

1. "Æsj, har du prompa?" Er noe kjæresten ofte roper ut i offentlige settinger, og jeg blir så himla flau hver bidige gang. Jeg vet jo godt selv at jeg ikke har gjort det, men hva tenker de andre rundt oss? Haha.

 

2. Tante rød kommer ALLTID på besøk midt i en skoledag, noe som passer ekstremt dårlig siden jeg aldri klarer å forberede meg. Med andre ord er jeg blitt en kjenning hos helsesøster hvor jeg alltid må spørre om bind og tamponger. Det er ikke flaut og få mensen eller det å spørre om bind/tamponger, men det er flaut at jeg må gjøre det 1 gang i måneden for at jeg er så ustrukturert.

 

3. Når jeg lager en lyd som høres ut som en promp, men som absolutt ikke var det. Da prøver jeg lage samme lyd for at de rundt meg ikke skal tro jeg fiser hvor som helst, andre som også gjør det?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

4. Å Falle. Hver gang jeg faller på bakken kommer en ukontrollert klein latter som gjør hele situasjonen så mye verre enn det den burde ha vært. Også blir jeg litt små flau om det er mange som fikk med seg at jeg gikk med nesen rett i bakken.

 

5. Når ørepluggene ikke er satt ordentlig inn i pcn og jeg skrur på musikken og plutselig fylles hele rommet med min musikk, eller at jeg skrur av musikken (les: jeg tror jeg skrur den av) og river ut ørepluggene og musikken tar over all småpratingen i klasserommet, heh kleint.

 

Er det noe som får deg til å rødme litt ekstra?

Ingrid Kristiansen

En sprudlende glad jente fra Nordens Paris som vil vise litt mer av sin hverdag. Du vil kunne lese om alle de gode dagene, men også få et innblikk på de vonde.

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits