ingrid kristiansen

Endelig kom den til Nord

  • 27.02.2017, 13:13


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God formiddag dere ♥

Endelig kom vinterferien til Nord også, selvom jeg skal på jobb hver dag er det godt med et lite avbrekk fra skolen og alt hverdags stresset. Jeg begynner jo ikke på jobb før i 16-17 tiden, så jeg skal nok rekke å gjøre alt jeg måtte ønske i ferien for det. 

Jeg har så mye jeg vil få gjort unna i ferien både gøye og kjipe ting, men tiden strekker ikke helt til. Det er jo tross alt ferie så det er jo viktig å slappe litt av før det kjøres på for fult igjen med skolen.

Men uansett: I dag ble det pannekaker med bacon til frokost, jeg vil tørre å påstå at det ikke kunne blitt en bedre start på ferien! Pannekaker må være det beste jeg vet og hvertfall til frokost ♥ Dagen kan ikke bli bedre med en sånn start.

Har du noen planer for vinterferien?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Berg og dalbane av følelser

  • 25.02.2017, 21:37


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dagen i dag har gått i hundre og ti siden jeg våknet i morgest klokken 09:00. Når jeg vet at jeg skal på jobb klarer jeg ikke sove lenge og slappe av, har et indre stress som jeg vet kommer av at jeg er redd for å komme forsent. Stresset er ekstra stort siden jeg har fått ny jobb! På Mandag var jeg på jobbintervju hos New Yorker og dagen etter ble jeg ringt opp og fikk spørsmål om jeg ville ha jobben, og selvfølgelig ville jeg det!

Uken har vært en berg og dalbane av alle slags følelser på en gang, men herregud så spennende da! Jeg har fått ny jobb og ser virkelig frem til å bli kjent med alle mine nye kolleger og selvfølgelig gjøre en god jobb. 

Nok jobbprat for denne gang!

Akkurat nå har jeg inntatt sengen min og skal prøve å få typen til å se Petter Uteligger med meg. Han har enda ikke sett serien og jeg syntes det er en serie alle burde se. Den viser hvor vanskelig enkelte har det, selv her i lille Norge. Jeg setter så inderlig pris på alt jeg har ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

Hva har du gjort i dag? ♥

10 ting dere ikke visste om meg

  • 20.02.2017, 22:22


Er det noe jeg liker å lese på en blogg så er det litt mer personlige ting som man kanskje ikke får frem i vanlige hverdagslige innlegg. Og siden Mandag er en ganske kjip dag tenkte jeg å kjøre på med 10 ting dere ikke visste om meg, so lets go!

 

♥ Humoren min har ikke endret seg siden jeg var 5 år, med andre ord jeg syntes tiss, bæsj og promp kan være kjempe morsomt. Ikke for å henge ut familien eller no men jeg tror mye av humoren kommer fra fammen, sorry not sorry.

♥ Jeg vet ikke om det er feil å kalle det tvangstanker, men jeg får helt angst av visse ting som for eksempel utvekst på poteter og tripofobi. Jeg kjenner det kribler i hele kroppen og frysningene går helt ned til tærne. 

♥ Hver gang når jeg sitter på bussen og hører på musikk lager jeg scenarioer i hodet mitt på ting som sikkert aldri kommer til å skje.

♥ Jeg har kjempe lyst til å starte med YouTube, men jeg er alt for pysete til det og vet heller ikke hvor jeg skal starte.

♥ Kallenavnet mitt her hjemme er Bompi, navnet var det stefaren min som begynte å ta i bruk da navnet passer min personlighet.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

♥ Et vanlig Ingrid tilfelle er når jeg skal ta med meg banan til skolen er den gul (eller GRØNN) når jeg legger den i sekken og brun/svart når jeg kommer frem, og gjett om jeg får høre det av gjengen! Men alt i alt så er jo de brune bananene best uansett.

♥ Jeg går ikke ut døren uten ørepluggene mine, musikk er livet.

♥ Jeg har stortsett hull i sokkene mine, til og med de som er helt splitter nye! Skjønner enda ikke hvordan det skjer så fort og så ofte..

♥ Tær er noe jeg syntes fint lite om og ille blir det om folk plukker på tærne sine rundt meg, fysjamej det syntes jeg ikke noe særlig om.

♥ Og sist men ikke minst, jeg liker å ha noe å gjøre hver dag slik at jeg ikke føler at jeg waster en dag på å ikke gjøre noe som helst.

Kjenner du deg igjen i noen av punktene?

En aktiv start på dagen

  • 19.02.2017, 16:20


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Til typens store fortvilese våknet jeg klokken 08:50, noe som gjorde hans morgen til et ordentlig mareritt (wops). Når jeg er den første som våkner er jeg nok en smule irriterende. Å skifte stilling hvert femte minutt er noe jeg ekspert på, og gjett om jeg fikk høre det! 

Etter jeg hadde dratt han ut av sengen spiste vi resten av pannekakene som var igjen fra gårsdagen frokost, yum! Vi hoppet så inn i treningsklærne og suste videre til studio. Treningsmotivasjonen kommer sakte men sikkert tilbake, noe som er utrolig deilig! Jeg elsker å trene, det er jo så ufattelig gøy å se resultater.

I dag blir det 13 årsdag her i heimen så jeg får hoppe ut av chilleklærne og inn i finstasen.

Vi blogges om ikke så altfor lenge! ♥

 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

Som om ingenting har skjedd

  • 18.02.2017, 22:52


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Heia! ♥

Det er så gøy hvordan jeg kan være borte fra bloggen i 8 måneder og plutselig bare "NÅ skal jeg blogge", så her er jeg (for hundrede gang)! Har egentlig ikke noe spesielt å meddele dere i dag, er vel bare at jeg har savnet det å dele, inspirere(?) og å ha en hobby på sidelinjen med trening. Jomfru innlegget mitt for i dag er noen slash to antrekksbilder, haha en plass må jeg begynne.

Nå skal jeg ned å spørre mamma om vi har godteri, heh.. Snakkes! 


OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

Ingrid Kristiansen

En sprudlende glad jente fra Nordens Paris som vil vise litt mer av sin hverdag. Du vil kunne lese om alle de gode dagene, men også få et innblikk på de vonde.

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits