ingrid kristiansen

Englevakt i Sverige

  • 17.04.2017, 10:30


OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Det ble påske på oss alikevel!

Jeg trodde min tradisjonelle påske ble avlyst og at jeg skulle bli stuck i Tromsø hele påsken, ikke at bypåske er så forbaska ille, men jeg foretrekker tradisjonen tro med skitur, bål og Kvikk lunsj.

Vi hadde en plan på hvordan vi skulle komme oss til Sverige, men nå er det sånn at ikke alle ting går helt som planlagt, så da sto turen vår i fare. Tidlig Torsdag morgen ble vi ringt av "svigermor", hun hadde funnet både buss og tog som kunne ta oss med til Sverige, ulempen var at turen som egentlig tar 6 timer med bil ville ta 12 timer med buss og tog..Vi tenkte at turen ville bli koselig uansett og pakket sakene våre med engang.

Jeg er så glad for at vi dro, selvom reisen ble veldig lang. Det har vært en så fin påske hvor jeg har fått blitt kjent med familien til kjæresten, kjørt scooter, grillet pølser og drukket masse kakao. 

Bestefaren og bestemoren til kjæresten har to hunder, Rajje og Musti. De er så utrolig søte, både utseende og personligheten! Men den ene hunden, Musti var døden nær på scooter turen vi var på. Vi byttet på å kjøre scooter, det var bestefaren sin tur og han kjørte helt vanlig rundt om på isen. Han kom nærmere der hvor vi satt, det var da hundene la merke til han og de ble så glade for å se han at de sprang i full fart rett mot han. Det var her det gikk galt, Musti visste ikke hvilken vei han skulle springe, så han endte opp med å springe rett foran scooteren og hele hunden for under scooteren. Det var et helt forferdelig syn, jeg satt helt i sjokk mens de andre sprang frem mot hunden. Jeg forventet å se det værste når de fjernet scooteren, men heldigvis var hunden like hel. Jeg kan ikke si annet enn at han hadde ordentlig englevakt, for det der kunne endt mye værre. Vi alle er utrolig glade for at det kun var litt pels som gikk tapt og at Musti er like hel ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

Ingrid Kristiansen

En sprudlende glad jente fra Nordens Paris som vil vise litt mer av sin hverdag. Du vil kunne lese om alle de gode dagene, men også få et innblikk på de vonde.

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits