ingrid kristiansen

Late night talks

  • 12.04.2017, 23:34


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

LATE NIGHT TALKS

Byen er tom, den er stille. De fleste har dratt på påskeferie, men her er jeg, i lille Tromsø. Jeg har aldri hatt en urban påskeferie, så å bli igjen hjemme mens familien lever det gode campingliv føles litt merkelig, om jeg skal være helt ærlig. Planen var en tur til Sverige etterfulgt med en tur til Levi, men slik ble det dessverre ikke.. Jeg prøver å finne noen som kan kjøre meg og kjæresten til hytta, slik at vi får reddet den tradisjonelle påskekosen som jeg lengter sånn etter.

I kveld dro jeg og kjæresten til byen for å møte ei venninne av meg, det var utrolig koselig. Vi snakket om alt mellom himmel og jord mens vi nøt en god kopp kakao. Jeg er skikkelig klisje nå, men jeg elsker å slå meg ned på en kafe og bare se på andre mennesker, snakke og tenke. Det er så deilig og ikke ha titusen ting som forstyrrer, jeg er liksom mer tilstedet og får en annen ro enn om vi hadde vært hjemme på rommet, det er rart det der...

Bussturen hjem var like fin, det var så godt å sitte inne i den varme bussen og se hvor rolig byen var, alt var så stille og tomt, det var ikke en bil å se. Vi snakket om drømmene våre, fremtiden. Jeg elsker å snakke om fremtiden, alt jeg vil oppleve og oppnå. Jeg har mange drømmer og ting jeg vil gjøre, men jeg er redd tiden vil sette grenser.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Victoria Larsen

13.04.2017 kl. 00:00
Kjempe fine bilder :)

Sandra Marie

13.04.2017 kl. 00:15
fine bilder :) Håper påsken blir ok :D
Ingrid Kristiansen

En sprudlende glad jente fra Nordens Paris som vil vise litt mer av sin hverdag. Du vil kunne lese om alle de gode dagene, men også få et innblikk på de vonde.

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits