ingrid kristiansen

Tenk om det er jeg eller du som dør i morgen

  • 22.03.2017, 21:53


For et år siden lå jeg ved basseng kanten, solen skinte på min kritt hvite kropp og jeg koste meg med tanken på skolefri. Jeg ante fred og ingen fare, men plutselig kom nyheten om et terror angrep i Brussel. Enda et angrep? Var det første jeg tenkte. Det stakk litt i magen når jeg fikk vite om terrorangrepet som hadde drept 32 uskyldige mennesker og flere hundre som ble skadet. 

Etter en uke på øya Poros i Hellas var det på tide å pakke sakene for å dra hjem. Jeg tenkte masse på terrorangrepene som hadde skjedd både i Paris og Brussel. Jeg skal ærlig innrømme at jeg var litt nervøs for å ankomme flyplassen i Athen, men også Gardemoen. 

Etter en lang busstur kom vi frem til Flyplassen i Athen. Jeg skulle bare springe en kjapp tur på do før vi sjekket inn koffertene. Det første som møtte meg var to store menn med like store maskingevær, jeg ble målløs og pekte forsiktig mot toalettene, de slapp meg forbi og jeg fikk gjøre mitt nødende.

I dag, et år etter, har det vært et terrorangrep i London. Jeg har alltid tenkt at jeg har bodd i lille trygge Norge "Det skjer da ingenting i lille Norge", men 22.Juli er et levende eksempel på at sånne ting kan faktisk skje i lille Norge også! Jeg tror ikke det er mange av oss som tenker at "i dag kan det være min siste dag". Politimannen som ble knivstukket og drept i London tenkte nok ikke i går at i" morgen kan det være min siste dag."

Det er rart å tenke på hvordan livet kan forandre seg på noen få sekunder. Verden er en syk plass og jeg skal ærlig si at jeg er redd for at det er jeg en gang som blir å oppleve et terrorangrep. Hvem som helst kan kunne oppleve et angrep, det handler kun om tilfeldighetene. Men selv om jeg blir redd når slike ting skjer, stopper det meg ikke fra å reise og å gjøre ting jeg har lyst til. Lev dagene dine som om i morgen er den siste, for når alt kommer til alt vet vi ikke når det plutselig sier stopp. 

Cecilia

22.03.2017 kl. 22:08
Det er helt forferdelig det som skjer i verden! Skjønner ikke hva det er som gjør at noen vil gjøre sånt mot andre mennesker! Vi er da alle medmennesker, så at noen gjør sånt mot andre, skjønner jeg virkelig ikke!
Ingrid Kristiansen

En sprudlende glad jente fra Nordens Paris som vil vise litt mer av sin hverdag. Du vil kunne lese om alle de gode dagene, men også få et innblikk på de vonde.

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits