ingrid kristiansen

Breakfast queen

  • 18.03.2017, 13:11


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God morgen, eller god formiddag blir det vel ♥

I dag skinte solen inn på rommet kl 09:00 og vekte meg opp for dagen, det må være den beste måten å våkne på (til tross for at den er irriterende når den skinner rett i fleisen). Med egg og bacon til frokost ble morningen ti gang bedre! Det skal sies at jeg har fått tittelen frokost dronningen her hjemme, for er det noe jeg elsker så er det store gode frokoster med pannekaker, bacon, egg, og smoothie, ja dere kan jo bare tenke dere..♥ 

Planene for dagen er jobb, igjen haha. Jeg klager ikke! For i stede for å bruke penger, tjener jeg penger. Med andre ord, det er ikke mye spennende som skjer i dag for denne frøkna. Annet enn jobb, rydding og vasking haha.

Anyways, jeg er i en slags lykkeboble for tiden og det er så ufattelig digg! Jeg har full kontroll på skolearbeidet, har fått ny jobb, har begynt for fult med kjøretimer og jeg har to uker med praksis, 1 uke skole også er det påskeferie! Wææ og etter påskeferien er det bare 1 måned til jeg blir 18. Det skjer så mye positivt, men også mye skummelt fremover. Jeg er midt i fasen hvor jeg snart blir myndig og jeg tror det blir å skje mye nytt og spennende, men også mye skummelt og utfordrende! Jeg gleder meg, og tar en dag om gangen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Hva er dine planer for dagen?

Tanja Amanda Höglund Pettersen

18.03.2017 kl. 13:44
Åh, det så godt ut! :)

18.03.2017 kl. 15:58
Ser nydelig ut🍳God helg😀
Ingrid Kristiansen

En sprudlende glad jente fra Nordens Paris som vil vise litt mer av sin hverdag. Du vil kunne lese om alle de gode dagene, men også få et innblikk på de vonde.

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits