ingrid kristiansen

Drar for første gang alene!

  • 15.03.2017, 12:39Hei dere!

Jeg har helt glemt av å fortelle dere at jeg og typen har bestilt vår første reise ilag. Det blir første gang vi to reiser sammen, men det er også første gang jeg reiser utenlands på eget ansvar, hjelp! 

Plutselig ble jeg stor nok til å gjøre det som mamma, pappa og steforeldrene mine har gjort hver gang vi har vært på ferie, altså betale for reise,hotell, middag og  å finne frem til hvor vi skal. Jeg har alltid vært i min egen lille verden og fulgt etter hvor de har gått til enhver tid. Jeg har heller ikke reist så veldig mye i min oppvekst (hvis vi ser bort i fra Sverige turene da) så jeg føler meg ikke trygg på verken flyplasser eller hvordan vi skal komme oss til diverse attraksjoner, men med en reisevant kjæreste vil jeg tro at det ordner seg.

Vi reiser til byen i mitt hjerte, Budapest ♥ Helt siden jeg var der for første gang i 2013 har jeg drømt om å dra dit med en kjæreste eller noen venninner. Nå får jeg muligheten til å reise dit med kjæresten og jeg gleder meg kjempe masse til to uker med sol, bading, shopping og masse mat. Nedtellingen er i gang og det er faktisk bare 131 dager igjen! Litt optimistisk er det lov å være haha.

NaiMa Superrgirll

15.03.2017 kl. 12:45
Ønsker deg lykke til. Det vil du klare fint:)

LifebyCamilla

18.03.2017 kl. 10:19
Det blir fint! Å reise på tur med kjæresten er fantastisk :D

Ingrid Kristiansen

18.03.2017 kl. 12:27
LifebyCamilla: Gleder meg kjempe mye! <3
Ingrid Kristiansen

En sprudlende glad jente fra Nordens Paris som vil vise litt mer av sin hverdag. Du vil kunne lese om alle de gode dagene, men også få et innblikk på de vonde.

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits