ingrid kristiansen

Challenge: hold deg unna søtsaker!

  • 09.03.2017, 19:50


God dag jenter og gutter ♥

Jeg jobber på spreng for å holde treningsmotivasjonen oppe over lang tid! Jeg har satt meg et mål og det målet skal jeg klare!  Men for å holde på motivasjonen er det viktig for meg å spise sunt, eller i hvertfall kutte ned på søtsaker. Det hjelper ikke å trene 3-4 ganger i uken, spise variert og med engang helgen kommer skal jeg bryte ned all slags dritt mat.

Husk at dette er noe jeg selv har erfart! Aller er forskjellig når det kommer til kosthold, motivasjon og trening.

Før jul holdt jeg med unna godis i hele 2 måneder, men så kom jula og ødela hele opplegget mitt. Men denne gangen har typen strekt ut en hånd for å hjelpe meg, så det betyr at vi begge kutter ned på søtsaker for å jobbe videre med treningsmotivasjon og treningen, GJETT OM JEG ER GIRA! Dette blir så bra og jeg er sinnsykt klar for å starte. 

Vil også få sagt at jeg driter fullstendig i vekten min. Jeg trener fordi det er gøy, men også fordi jeg vil leve en sunn livsstil og jeg får mer energi. Treningen er viktig for målene mine som har en stor betydning for min utdannelse, som jeg skal ta om 2-3 år. Jeg kan skrive et eget innlegg om utdannelse og min plan videre om dette er noe dere lesere er interessert i.Jeg er klar for å holde meg unna det søte liv frem til sommeren, er dette noe du ville vært med på? Jeg utfordrer deg! ♥

Victoria Larsen

09.03.2017 kl. 19:59
Så spennende!
Ingrid Kristiansen

En sprudlende glad jente fra Nordens Paris som vil vise litt mer av sin hverdag. Du vil kunne lese om alle de gode dagene, men også få et innblikk på de vonde.

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits