ingrid kristiansen

5 ting som får meg til å rødme!

  • 08.03.2017, 22:47


Begynner å bli en stund siden sist, men her er jeg igjen! Har vært så utrolig mye som har skjedd de siste dagene, men nå roer det seg heldigvis litt ned og jeg har fått kontrollen tilbake på alle de tusen oppgavene og gjøremålene jeg har hatt til nå.

Som jeg skrev i dette innlegget, liker jeg å komme med litt personlige fun facts og denne gangen kjører jeg på med 5 ting jeg rødmer av, altså ting jeg syntes er små kleint. Det skal sies at jeg ikke ofte blir kjempe flau, men jeg har da noen ting som gjør at jeg rødmer litt ekstra..

 

1. "Æsj, har du prompa?" Er noe kjæresten ofte roper ut i offentlige settinger, og jeg blir så himla flau hver bidige gang. Jeg vet jo godt selv at jeg ikke har gjort det, men hva tenker de andre rundt oss? Haha.

 

2. Tante rød kommer ALLTID på besøk midt i en skoledag, noe som passer ekstremt dårlig siden jeg aldri klarer å forberede meg. Med andre ord er jeg blitt en kjenning hos helsesøster hvor jeg alltid må spørre om bind og tamponger. Det er ikke flaut og få mensen eller det å spørre om bind/tamponger, men det er flaut at jeg må gjøre det 1 gang i måneden for at jeg er så ustrukturert.

 

3. Når jeg lager en lyd som høres ut som en promp, men som absolutt ikke var det. Da prøver jeg lage samme lyd for at de rundt meg ikke skal tro jeg fiser hvor som helst, andre som også gjør det?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

4. Å Falle. Hver gang jeg faller på bakken kommer en ukontrollert klein latter som gjør hele situasjonen så mye verre enn det den burde ha vært. Også blir jeg litt små flau om det er mange som fikk med seg at jeg gikk med nesen rett i bakken.

 

5. Når ørepluggene ikke er satt ordentlig inn i pcn og jeg skrur på musikken og plutselig fylles hele rommet med min musikk, eller at jeg skrur av musikken (les: jeg tror jeg skrur den av) og river ut ørepluggene og musikken tar over all småpratingen i klasserommet, heh kleint.

 

Er det noe som får deg til å rødme litt ekstra?

Ingrid Kristiansen

En sprudlende glad jente fra Nordens Paris som vil vise litt mer av sin hverdag. Du vil kunne lese om alle de gode dagene, men også få et innblikk på de vonde.

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits