ingrid kristiansen

Berg og dalbane av følelser

  • 25.02.2017, 21:37


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dagen i dag har gått i hundre og ti siden jeg våknet i morgest klokken 09:00. Når jeg vet at jeg skal på jobb klarer jeg ikke sove lenge og slappe av, har et indre stress som jeg vet kommer av at jeg er redd for å komme forsent. Stresset er ekstra stort siden jeg har fått ny jobb! På Mandag var jeg på jobbintervju hos New Yorker og dagen etter ble jeg ringt opp og fikk spørsmål om jeg ville ha jobben, og selvfølgelig ville jeg det!

Uken har vært en berg og dalbane av alle slags følelser på en gang, men herregud så spennende da! Jeg har fått ny jobb og ser virkelig frem til å bli kjent med alle mine nye kolleger og selvfølgelig gjøre en god jobb. 

Nok jobbprat for denne gang!

Akkurat nå har jeg inntatt sengen min og skal prøve å få typen til å se Petter Uteligger med meg. Han har enda ikke sett serien og jeg syntes det er en serie alle burde se. Den viser hvor vanskelig enkelte har det, selv her i lille Norge. Jeg setter så inderlig pris på alt jeg har ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

Hva har du gjort i dag? ♥

Hege Kristin

25.02.2017 kl. 23:13
gratulerer med ny jobb :D

fine bilder av deg <3

har vært på jobb i dag selv :)

Victoria

25.02.2017 kl. 23:33
Gratulerer med ny jobb! Kjempe flotte bilder av deg :)

LifebyCamilla

27.02.2017 kl. 09:39
Så spennende! Gratulerer med ny jobb :D
Ingrid Kristiansen

En sprudlende glad jente fra Nordens Paris som vil vise litt mer av sin hverdag. Du vil kunne lese om alle de gode dagene, men også få et innblikk på de vonde.

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits